Want your
own Fotopage?








 
Alexs's FotoPage

By: Alexs Azlan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 29-May-2008 12:17 Email | Share | Bookmark
Bangunan Yayasan Sabah vs Menara Tun Mustafa







........................


......................

Kah...kah.... aku kena TAG lagi, kali nie dari SHAHROSE PESHAWAR,
Thanks Rose kerana sudi TAG kita hehe......

Menurut tok guru , saya SHAHROSE PESHAWAR,

The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well
as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

Dan aku nak tag 7 orang lagi.... hehe... mari kita tengok siapa yang
kena....

1) Maylique Maylique
2) Mohd Azhari Azizan
3) Intan Suraya
4) Salleharon Starbucks
5) Tutie Dahlia Tajuddin
6) Curse Shadow
7) WaNrenN lUv

dan menurut tok guru , lagi,
5) syarat kelima, nama-nama yang kena tag ni.....kena ambik duit ni and tepek kat fotopages masing-masing...senangkan.... SEMOGA UKHWAH FILLAH KITA BERKEKALAN DAN DIRAHMATI OLEH ALLAH SWT...bukan hanya tuk teman-teman yang ditag tapi tuk semua warga fotopages....Amin... All da best!!

(Ayat kat atas tu aku copy paste dari fp tok guru , hehe... Kecuali
nama-nama yang kena TAG tu).




............
.............

........................

...............

Sebagai makluman semua member-member fp, esok Sabah akan bercuti sempena Pesta Manuai (Pesta Kaamatan). Untuk warga Sabah diucapkan "Kotobian Tadau Tagazo Do Kaamatan" Nung Moginum nopo, mada gia auk-aukon kio. Aramaitiii....

Insyallah kalau rajin nanti, mungkin start esok dan lusa nak try turun menembak, kalau rajinlah hehe...
Kalau ada tu nanti akan dipaparkan dalam next entry.. InsyaAllah.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net